Grindebacken Strandhak & Handelsbod

Grindebacken Strandhak & Handelsbod ligger på Härmanö, ca 2,5 km, från färjan och samhället, via gångvägen längst havet mot Hermanö huvud.

Oavsett om du vandrar hit, kommer med båt eller kajak önskar vi dig en vilostund med lokal mat, noga utvald dryck eller nybakat.

Vill du stanna hela dagen kan du bada, avnjuta morgonyoga, lyssna till en eftermiddagskonsert eller äta något gott efter en långpromenad

Grindebacken Strandhak & Handelsbod ligger mitt i ett Naturreservat med rättigheter och lokala råvaror från land och hav.

På strandhaket hittar du landgångar, smörrebröd, sallader och annat gott ihop med hantverksöl eller goda viner att njuta av ute på vår terrass vid strandkanten.

På strandhaket hittar du landgångar, smörrebröd, sallader och annat gott ihop med hantverksöl och goda viner att njuta av ute på vår terrass vid strandkanten. Tisdagar i juli och augusti bjuder även på en kvällsmeny med bland annat skaldjur och charkbrickor

På bryggan och den närliggande stranden anordnas ett flertal evenemang under sommaren. I juli arrangeras gratis eftermiddagskonserter med tillhörande grillmeny och ett flertal workshops och kurser.

I glassbaren finner du glass från lejonet & björnen

I Handelsboden finner man noga utvalda plagg för livet vid havet, Vi älskar den romantik som västkustens sjömän lämnat i arv och därför kommer du hitta den estetiken hos oss. Enkelt, slitstarkt och älskvärt. Jeans och sånt.

För mer information se https://grindebackenstrandhak.com/ och Instagram. På Facebook grindebacken strandhak & handelsbod uppdateras hela tiden! 

ÖPPETTIDER SOMMAREN 2024

  • Strandhaket: (kök & bar) har öppet varje dag kl. 1-18 (v.24-v.34)
  • Musik: onsdagar och lördagar kl. 17 (v.27-v.31)
   Handelsboden: 
   (jeans & sånt) har öppet varje dag kl. 11–18 (v.26-v.34)
  • Glassbaren: (Lejonet & Björnen) har öppet varje dag kl. 11-18 (v.26-v.34)
  • Korv & ölkiosken har öppet varje dag kl. 11-18 (v.26-v.34)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.