Föreningen Gullholmen

January 8, 2015 admin

FÖRENINGEN GULLHOLMEN

Föreningen Gullholmen är en ideell förening vars uppgift är att värna om Gullholmens kulturella värden samt att arbeta för trivsel och aktiviteter för medlemmar såväl som gäster.

 

Föreningen Gullholmen värnar om och stödjer ett antal aktiviteter som äger rum under året. Nedan redovisas de fasta aktiviteter som normalt sätt arrangeras:

  Årsmöte – Ordinarie årsmöte hålls årligen under juli månad på tid och plats som styrelsen kallar till. Kallelse till årsmöte skall vara utsänd senast 1 månad före årsmötet.

  Städdag – varje år i början av juni arrangeras en städdag

  Midsommarfirandet har en lång tradition på Gullholmen. Varje midsommarafton kl. 15.00 samlas alla som önskar delta för att under Svenska fanan och dragspelsmusik vandra från torget till midsommarstången på Mor Johannas äng 

  Första adventhelgen inleds på lördagen med julmarknad på Gullholmsgården; Jultallrik serveras på Skottarn; Röda Korset anordnar auktion i skolan. Adventshelgen avslutas på söndagen med gudstjänst i kyrkan 

  Hermanövarvet är ett 10 km långt motionslopp på Hermanö som går av stapeln i juli. 

  Fotboll – Gullholmens fotbollsturnering för barn är en aktivitet som pågått sedan 1975. Cirka 100 barn i åldrarna 7-15 år brukar delta. 

  Seglarskola - Under juli månad arrangeras seglarskola där ungdomar från 8 år får lära sig segla, både för nybörjare och för dem som varit med ett tag. 

Läs mer på www.foreningengullholmen.se

Föreningen Gullholmen båtlogga